ÎNALTĂ TRĂDARE! “Patriarhul” Kiril recunoaşte deschis că lucrează pentru înscăunarea falsului Mesia pe care îl aşteaptă poporul evreu cel ucigaş de Dumnezeu: «Dragii mei frați hasidici… EU VOI FACE PENTRU VOI TOTUL CA VISUL VOSTRU SĂ SE ÎMPLINEASCĂ!»

«Aceasta să ştii, că în zilele cele de apoi vor veni vremi cumplite.

Că vor fi oamenii […] având chipul bunei credinţe,

iar puterea ei tăgăduind. Şi de aceştia te fereşte

II Tim. 3: 1-2, 5

 

Kiril evrei 2

Domnul Kiril Gundiaev aici alături de rabinul din New-York Arthur Schneier (cel din stânga sa) şi rabinul israelian Iona Metzger

 

În articolul acesta de pe site-ul lumea-ortodoxa.ro, apare următoarea zguduitoare mărturie a monahiei Fotini, ucenica de chilie a patriarhului întemnițat Irineu al Ierusalimului:

«În […] 2007, […] pe 29 august a venit aici Kiril, el încă era pe atunci mitropolit, și s-a întâlnit solemn la Zidul Plângerii cu frații săi dragi și scumpi, jidovii hasidici, unde a pronunțat sus și tare în public la canalul de televiziune al Israelului următoarele cuvinte: „Dragii mei frați hasidici, eu – următorul patriarh, eu voi face pentru voi totul ca visul vostru să se împlinească!”».

Este deci mai mult decât evident că acest pseudo-episcop e un veritabil vrăjmaş al lui Hristos şi al turmei Sale, un al doilea Iuda Iscarioteanul, care şi-a însuşit perfect doctrina bolnavă a rabinului sefard de tristă amintire Iosif Ovadia, expusă şi de The Jerusalim Post [a se vedea aici], ce afirma că «goimii [n.n. apelativul din talmud pentru neevrei] s-au  născut doar pentru a ne sluji pe noi. Fără aceasta, ei nu au ce căuta în lume; [s-au născut] doar pentru a sluji Poporul lui Israel[1]»

 

Domnul Kiril Gundiaev este un adevărat lup în piele de oaie, care deghizat în ortodox înşală mulţimi de oameni, fiind promovat inclusiv şi în România de către sinodalii eretici din B.O.R. care îl recunosc drept ierarh ortodox şi îi dau o cinstire pe care acesta sub nici o formă nu ar trebui să o primească.

În filmarea anterioară (de aproximat 8 min.) apare o mostră pură de trăire pietist-sentimentalistă, redusă doar la nivelul impresiei artistice şi a unei simple audiţii lipsite de Harul Sfântului Duh, ce nu poate fi suplinit de fumul de tămâie al cădelniţei, un veritabil teatru absurd – prin care şi datorită lacrimilor[2] din ochi ale personajului ce îşi face rolul de arhiereu se creează impresia slujirii neprihănite a Mântuitorului lumii, Iisus Hristos, prin săvârşirea formei exterioare a Jertfei celei fără de sânge ortodoxe – interpretat tocmai de către cineva ce aşteaptă şi lucrează cu toată puterile sale (după cum singur a afirmat) pentru un alt “mântuitor”… marele înşelător şi pângărit care se va arăta, acela care este visat continuu de către evreii ce îl aşteaptă cu atâta nerăbdare şi care – după cuvintele Sfântului Efrem Sirul – «cu îngăduinţa lui Dumnezeu va lua stăpânire ca să înşele lumea, fiindcă s-au înmulţit păgânătăţile oamenilor, şi pretutindeni se lucrează tot felul de lucruri cumplite… Pentru aceasta Dumnezeu va slobozi a fi ispitită lumea cu duhul înşelăciunii, pentru păgânătatea oamenilor. De vreme ce aşa au voit oamenii a se depărta de Dumnezeu şi a iubi pe vicleanul».

 

«Deci fiţi înţelepţi ca şerpii.» (Matei 10: 16)

 

 

[1] Textul a fost aici barat deoarece Adevăratul Popor al lui Dumnezeu, Noul Israel, este acum Biserica Ortodoxă a lui Hristos, şi nicidecum neamul care L-a răstignit pe Fiul Celui Preaînalt.

[2] Lacrimile în sine, atâta timp cât este lepădat Adevărul, nu certifică adumbrirea din partea Duhului Sfânt, deoarece acestea pot fi provocate şi de diverse stări ale înfierbântării sângelui, ba mai mult chiar, pot fi rezultatul şi a unui plâns regizat/la comandă. Această din urmă tehnică, de maxim impact asupra enoriaşilor, este predată şi încurajată chiar şi de anumiţi profesori de omiletică în timpul cursurilor de la  facultăţile de teologie ortodoxă !

 

Kiril si rabinul Iona Metzger

Reclame

4 gânduri despre “ÎNALTĂ TRĂDARE! “Patriarhul” Kiril recunoaşte deschis că lucrează pentru înscăunarea falsului Mesia pe care îl aşteaptă poporul evreu cel ucigaş de Dumnezeu: «Dragii mei frați hasidici… EU VOI FACE PENTRU VOI TOTUL CA VISUL VOSTRU SĂ SE ÎMPLINEASCĂ!»

 1. Lupii in blana de oaie reusesc sa insele pe cei care nu au traire autentic Ortodoxa ! De fapt Puterea si Frumusetea Ortodoxiei sta si in faptul ca NU poti fi mintit ! Nu poti fi inselat ! De ce ?! Pentru ca prin Mila lui Dumnezeu, simti duhurile care NU sunt de la Dumnezeu !!!!! Si le respingi !!!!

  Apreciază

  1. Bineînţeles că nu este singurul, dar este cel care le covârşeşte pe toate şi spre a cărui împlinire converg celelalte scopuri secundare ale lor.
   De pildă, un alt vis din a cărui cauză fac nenumărate presiuni internaţionale este construirea pentru antihrist a templului din Ierusalim.

   Apreciază

Lăsați un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s