UPDATE – Semnal de alarmă: «ADIO ROMÂNIA!» se va decreta şi oficial ?

 

«Începând cu data de 17.10.2017 se va proceda la

desfiinţarea statelor naţionale şi la înfiinţarea de state

federale, unele cu caracter zonal şi capitală proprie.»

 art. 2 ind. a

 «Începând cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de

Guvern Mondial şi de moderator în unirile internaţionale.»

art. 10 ind. f din Super-Memorandumul[1]

adoptat la Strasbourg  între 25-29  iunie 2014

 

Se pare că propaganda a şi început:

capturi din Emisiunea “Jocuri de putere” din 4/17 decembrie 2017

În ciuca faptului că românii ce se opun unui asemenea scenariu sunt şi vor fi cu toţii etichetaţi instantaneu drept portavoci ale Kremlinului criptocomunistului preşedinte Putin, este de la sine înţeles că dacă acest plan va fi transpus în realitate, Lenin, care a spus: «victoria noastră va fi solidă numai atunci când cauza noastră va fi triumfat în întreaga lume, căci noi am trecut la fapte bizuindu-ne numai pe revoluţia mondială», nu ar fi avut decât să fie mândru pe bună dreptate de noua Uniune (Europeană) ce se sforţează a pune în practică planurile vechii Uniuni (Sovietice) pe calea încercării din prezent de a reforma întreaga lume printr-un adevărat comunism cu faţă umană (după cum visa şi un fost preşedinte al României) ce ademeneşte prin prosperitatea oferită, Uniune care de asemenea recuperează din vechile “resurse”, căci noii comisari (recte, europeni) sunt o replică a celor de tristă amintire comisari sovietici.

 

٭

 

Potrivit Agenţiei Mediafax «fostul preşedinte al Parlamentului European Martin Schulz, liderul Partidului Social-Democrat din Germania, a pledat pentru constituirea Statelor Unite ale Europei până în anul 2025 […].

Statele membre ale Uniunii Europene care nu vor accepta acest model constituţional federal vor fi excluse automat din noul Bloc comunitar european, a explicat Martin Schulz joi [n.n. 24 noiembrie/7 decembrie 2017] după-amiază la congresul Partidului Social-Democrat (SPD, centru-stânga)».

Deşi se pare că datele din calendarul privind impunerea dictaturii mondiale nu sunt întru totul respectate, totuşi, este uimitoare precizia maniacală prin care se urmăreşte punerea în aplicare a acestui odios plan, faţă de care amintitul politician din Germania joacă doar rolul de announcer a respectivei teme de discuţie cu scopul de a pregăti treptat populaţia cu o decizie ce de fapt a fost luată cu mult timp înainte.

Al cui interes este promovat prin construirea acestor structuri ce exced statele naţionale şi care sunt premergătoare lagărului planetar, ce va fi oferit omului nelegiuirii, fiului pierzării” (cf. 2 Tes. 2, 3) pe care îl aşteaptă evreii, reiese fără de îndoială tocmai din ceea ce – conform haaretz.com – a precizat chiar domnul Martin Schulz, anume că «noua Germanie există doar pentru a asigura existența Statului Israel și a poporului evreu». Iar că acest laitmotiv va fi transferat şi noului mega-stat ce se prefigurează nimeni nu trebuie să se îndoiască.

Şi dacă Noul Cod Penal [Legea nr. 286/2009] prevede în Capitolul X „Infracţiuni contra securităţii naţionale”, printre altele, şi acestea:

«Art. 394 Trădarea

Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

 1. a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;
 2. b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;
 3. c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;
 4. d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,

se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi» şi

«Art. 398 Înalta trădare

Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi»,

înseamnă că cei care vor consimţi din partea României a fi transmise şi ultimele pârghii de putere ce mai există în momentul de faţă la Bucureşti spre aceste organisme supra-statale, chiar după legislaţia pe care ei singuri au votat-o, sunt nişte trădători de neam şi ţară.

Cuvintele Sfântului Voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt: “mai presus de tihna noastră stă datoria sfântă de a apăra fiinţa şi neatârnarea ţării noastre” ar trebui să bubuie în urechile celor care îşi desfăşoară activitatea în autorităţile statului cu atribuţii pe linia siguranţei naţionale în aceste clipe de acţiuni subversive.

Sau… şi aceştia sunt trădători?

 

[1] Super-Memorandumul pentru Noua Religie Planetară este accesibil şi poate fi descărcat de aici.

 

 

Reclame

5 gânduri despre “UPDATE – Semnal de alarmă: «ADIO ROMÂNIA!» se va decreta şi oficial ?

 1. apreciez articolul, dar nu sînt de acord cu titlul defetist. Încă nu e „Adio România” – cel puțin nu pt noi care am hotărît să stăm în ea, s-o iubim și s-o apărăm, ÎNTRU NUMELE DOMNULUI. „Adio România” e strigătul pt care strigătorul ar fi împușcat pe loc în cap – avînd în vedere că sîntem cu adevărat în stare de război. Și e corect să fie împușcat în cap, pt că demoralizează luptărorii.

  Apreciază

  1. Atunci pentru a nu avea nici un fel de dubii asupra adevăratului scop al acestui scurt articol – acela al tragerii unui puternic semnal de alarmă – vom transforma titlul într-o interogaţie, poate aşa va fi mai bine răscolită conştiinţa celor care se pare că se preocupă doar de organizarea unor festivităţi grandioase pentru 2018, dar ocultează cu rea-ştiinţă cele pe care tocmai aţi apucat să le citiţi în textul de mai sus.

   Sfântul Voievod Mihai Viteazul sau Vlad Ţepeş oare ce pedeapsă ar fi aplicat potenţialilor trădători?

   Apreciază

 2. Pe lîngă OBLIGATORIA candelĂ aprinsă să mai facem bine și să luăm poziție pentru ADEVĂR, pe care să-l strigăm asumat cu glas tare și mare, FĂRĂ FRICĂ, cu RISCUL VIEȚII. Vorba unui poet: nu putem decît muri de moarte cu care oricum sîntem datori.

  Apreciat de 1 persoană

Lăsați un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s